Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
-

 

Όπως ενημέρωσε σήμερα (Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010) ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντρέας Λοβέρδος, τον Υπουργό Αναπληρωτή Νίκο Σηφουνάκη, υπέγραψε την απόφαση για το έργο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ύψους 28 εκατ. Ευρώ, με την οποία εγκρίνεται η εκτέλεση του έργου Αναδιαρρυθμίσεις- επεκτάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο και ανάθεση υλοποίησης του στη ΔΕΠΑΝΟΜ  Α.Ε.

Η δαπάνη του έργου θα ανέλθει σε είκοσι οκτώ εκατομμύρια ευρώ (28.000.000),  συμπεριλαμβανομένων αναθεωρήσεων εργασιών και Φ.Π.Α, και θα χρηματοδοτηθεί από τους πόρους του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου ΕΣΠΑ 2007-2013.

Η ΔΕΠΑΝΟΜ  Α.Ε ως φορέας εκτέλεσης θα πρέπει να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες.

Ο κ. Σηφουνάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με την θετική εξέλιξη για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο έργο που θα εξυπηρετεί όχι μόνο τις ανάγκες της Μυτιλήνης, αλλά και τις ευρύτερης περιοχής. Θα υπάρχει επιτέλους ένα σύγχρονο νοσοκομείο με υποδομές που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ένα μεγάλο έργο που επί χρόνια προετοιμαζόταν, η υλοποίησή του έφθασε στην τελική φάση».